.

Ibu² semua pantang bersama suami 100 hri ke lepas bersalin???

5 Balas

Hi , niat dihati nak pantang betul2 100 hari . Tapi hari ke 93 berpantang , suami ajak bersama , saya rasa takut2 even bersalin cser . Semasa bersama , saya bleeding , rasa sakit yg amat sangat sampaikan saya nangis . Lepastu , saya jadi trauma nak bersama suami . Selang 2 3 bulan lepastu , baru okay bila bersama . Nasihat saya adalah lebih baik berpantang 100 hari . Bincang dgn suami elok2 , Insyaa Allah suami akan faham . Badan kita nak pakai lama . 🤗

Plannya mcm tu la. Tp mcm kesian pulak dekat suami. Skrg dah 2 bulan

4y ago

Orang kate tu maybe luka dlm yg x betul2 baik or sembuh lg

Yer sis.. Lbh lama dr tu pun ada.. Trauma lps bersalin 😅

hahaha saya ldr dgn suami.. dapat la pantang 100hari🤭

100 hari