period

Hi ibu² semua. Nk tnye ada tak yg jenis kitaran haid biasanya 44 hari? Saya klai ikutkn selepas bersalim bln 3 thun lepas mmg kitaran haid dlm 44 hri. Saya baru check apps haid saya tgok hrini da hri ke 59 tp msih belum period. Nk chec upt tp mcm² perasan dtg sbb ank sulung blm pon 1 tahun. Ke mmg normal perionld mcm nig bg ibu² yg menyusu atau bru lpas c saction?

period
1 Balas

Try cek upt dulu..kan pregnant plak kan..hehe

4y ago

Saya da check. Mmg positif😅😅.. skrg ni mcm² perasaan dtg , tkot sbb fisrt czer tkot ap² masalah, seronok pon ad juga, ada masa pkir mcm mne nk bgtau family. Sbb skrg husband je yg tau. Family lain x tau. Mil plk slalu dok pesan biar yg ni besar dlu. X pyh ank rmai². Hmm tp da memang rezeki saya dan husband nk buat mcm mne. 😔😔