Asma dan pregnancy

Hi ibu2 semua.. nk tanya la.. ibu2 yg ada asma mcm mne kawal asma mase pregnant ni ye?? Sy sekarang ni makin kerap asma.. sbelum ngndung xslalu sngt kene attack asma.. sejak ngndung ni slalu kne attack smpai jantung jd laju bacaan jantung smpai lebih 120 stiap kali amek BP.. #firstbaby #mommybuntu

2 Balas

kena jumpa doctor..bahaya kalau kena asthma time pregnant..nanti doctor akan bg ubat yg sesuai untuk control asthma tu

lebih baik sis jumpa dktr..