pil perancang

ibu2 semua makan pil perancang apa ye.. boleh share tak brp lama dah guna perancang..kesan2 slma guna pil perancang...tahap keberkesanan 100% x?..

2 Balas

sya xdpt bgi feedback . sbb saya merancang sendiri 😉.. kebanyakan ramai ambil suntik momy .. kalau pil takut terlepas pandang... sbb kena ontime mkn ..

4y ago

Sy egt nk rancang sndiri...tp komdom okey ke kberkesanannya??🤭..syg bru lpas pntang..belum period lg..sy msih confius mcm mna nak merancang..smaada mkn pil,ccuk atau rancang sndiri...