Next baby (gap kurang 2tahun)

Hi ibu2 semua.. jangan kecam ya. Cuma nak tanya pendapat, okay ke, kalau anak dah genap setahun, dan plan nak pregnant balik(untuk next baby) pula? Saya tak tahu nak tanya siapa.. en suami okay jee.. dia lagi suka tambah.. n hold dulu pun dia okay. Saya mcm nak tambah.. tapi tula, nurse dr suruh gap 2tahun. Nak tanyalah.. kalau tak sampai 2tahun tu, diorang marah tak ya? Hmmm Kita ni mmg nk. Yg tanggung pun kita sendiri. Tapi tula, risau mulut orang pula😅😅😅 #nextbaby #gap2tahun #gapsetahun

1 Balas

sis tunggu anak 1st umur 1th 4 bulan mcm tu baru sis ttc. jd kalau pregnant dlm masa terdekat,nanti sis bersalin 9 bulan kemudian anak 1st dah umur 2th. nurse tak marah sebab gap anak 1st dan 2nd 2 tahun

8mo ago

Ouhh betul juga tu. Tqsomuch sis🥰