makanan apa korg makan

Ibu2 semua.. Bila korg hilang selera makan, tapi terpaksa makan.. Korg makan apa untuk tambah tenaga. Share2.. Kut berkesan utk sy juga. Penat sgt da ni pilih makanan apapun xboleh. Skrg da pandai muntah la pulak??

26 Balas

Sy pon hmm tgok makanan pon nk muntah je hm 😥😥😥tp kalo mkn laksa,j bole msokk tu pon uwerrrkk balik

Lau sy, sy paksa ja mulut gigit trus telan asal Ada mkn sbb sy fkr kesian baby lapar bkn fkr diri nk mkn apa

5y ago

Kan lau ikut sngt tekak tu apa pun mmng x blh

Sy masak bubur atau buat sup mkn dgn nasi... Selebihnya sy mkn buah n mnum susu 😊

Roti, bubur dgn buah. Ni je blh masuk masa awal2 dulu. Tu pun kdg muntah jgk

Mkn oat, buah-an, roti bakar or sgale roti, biskut, jus buahan, kuih2

mkn oat sis .. mkn biskut .. tu je dua sy selera mkn buat masa ni

Buah, roti, kekacang, susu @ horlick, jus, jeruk

Roti, biskut, koko krunch, buah2an..

roti jagung dan coklat gardenia

Buahan2 syur2 n roti2