Baby kecil

Hi ibu2. Saya pregnant 29weeks and last week checkup dkt KKIA berat baby dah 1.4kg. Nak tanya normal atau tak ya sebab doc ckp baby kecil and kene repeat scan another 2 weeks 😅 tp bila sy banyakkan membaca sy rasa mcm tumbesaran anak saya tu on track je. Takdan nak bertanya doc hari tu sebab blur san terkejut. Harap ibu2 dpt jawap kegusaran sy ni 😁🙏🏽#firstpregnancy

1 Balas

1.4 kg tu macam normal je Puan..kalau check guna tracker TAP pun tunjuk dalam anggaran tu berat baby at 29 weeks