Anak 4bulan kurang menyusu

Hi ibu2, saya nk tnye, normal ke anak usia 4 bulan kurang mnyusu ye.. Ank saya fully bf slalu dia mnyusu dlm 15minit ke 20minit slalu tanpa lepas. Skrg ni dia myusu 5minit je then lepas. Dia lg excited nk angkat kepala pastu nk meniarap tgh2 menyusu tu😂😂. Lps tu dia lg suka hisap jari dia. Normal ke ye keadaan mcmni. Dia kencing berak tiap 2hari skali. Ni first baby saya. #pleasehelp

1 Balas

Hi, normal kdg puncanya nak beralih bulan baby kita pun mcm tu jugak, no worry keep feeding dia dan janji berat bulanan dia naik