Saffron untuk naik Hb & cucuk ubat sebab hb low

Hi ibu2 , saya nak tanya. Saffron ni better consume mcm mana ? Saya beli untuk naik kan hb , sepanjang preggy hb ta penah naik 10 , minggu ni last saya kena ikhtiar naikkan hb kalau ta kena cucuk ubat doc ckp 🫠 tolong saya anyone yg penah consume saffron , saya letak dalam 5 helai mcm tu dlm air kosong je 2L and minum sepanjang hari. Ke ada cara yg more better ? Siapa penah kena cucuk ubat sbb hb low ? Sakit ta ? #pleasehelp

2 Balas

sya bru abis kna cucuk slma 8 ari brturut² mula² test dose adalh rsa skit sikit tpi alhamdulillah ok jgk abis cucuk sya smbung mkn ubat maltofer sprti saranan dktr alhamdulillah 🤲 hb naik jgk🤗

2y ago

Kenapa sampai 8 hari sis ? Adoii seram pulak baca. Doc just ckp ngan saya kena cucuk ubat 6 jam . Tu je . Ta ckp pulak smpai kena berhari2 😭