Dah 10 week hnya nmpk kantung

Hi ibu2 saya mengandung dh 10 week berdasar doc klinik swasta Kira, last period start 18/3. Saya nak tnya normal ka nampak kantung saja,dah repeat scan tapi Masih nmpk kantung saja membesar,Perot pun Ada Rasa keras sikit dah ke depan sikit. Beberapa Hari lepas Ada kluar darah sedikit tak da ketulan hnya sebesar ibu jari. Saya Buntu😭,tapi Ada alahan loya tak lalu makan juga. Ibu2 penah jadi macam ni tak ya? #firstbaby #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

masa keluar darah tu ada pegi emergency ka sis

3y ago

Hari ni klaur terus pegi klinik swasta ,doc cakap kantung Masih nmpk elok je. doc tak da ckp gugur Ka apa, dah repeat scan pun Masih nmpk kantung yg besar tapi tak nmpk janin lagi😭