Doktor suspect darah beku di uri

Hi ibu2 saya hamil 22 minggu, semalam scan doktor suspect ada darah beku area uri, dia pun tak confirm betul ke tak, tapi saya sgt risau sekrg, apa saya boleh buat ya, doktor kata jangan urut, takut tumpah darah

1 Balas

Mommy boleh dapatkan pendapat kedua dari doktor di klinik lain. Untuk make sure semua ok. Tak salah nak check dan periksa dengan doktor lain. Semoga semua dipermudahkan 🤲🏻

1y ago

Tula bulan depan saya nk cek dengan KK, kot2 ada mknn untuk cair kan darah beku tu ke hehe