Ubat tambah darah

Hi ibu2. Saya dah dua kali tukar ubat tambah darah. Dari zincofer sampai lah tukar ke 4 serangkai. Tapi masih tak boleh telan. Saya ada beli dekat farmasi obimin. Pun sama masih tak boleh telan. Ada tak ubat tambah darah yang selain ni ? #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #firstmom

52 Balas

saya mkn jenis Maltofer, ada perasa coklat blh kunyah. Sis blh try yg nie. Insyaallah ok.

try maltofer. boleh kemam mcm mkn coklat je. perisa maltofer pon coklat. sedap

makn ubat dgn air sunquick insyaAllah boleh telan .saya Amalkan mcm TU .

sis try makan ubat tmbh darah ngn air oren . in shaa Allah boleh telan .

Samalah kita 😭 banyak kali muntah kalau makan ubat tambah darah .

Saya makan maltofer yg ada acid folic. Rasa sedap. Coklat 🤭

Cuba sis google pomesteen. alhamdulillah sy serasi dgn tu.

minum jus mamariam sis segala alahan jadi tiada hb pun ok

try maltofer tp kna bli sndri d frmsi..29.90..rs coklat

sy makan maltofer dr awal Alhamdulillah xda pape