Tanda tanda bersalin

ibu2 , Saya anak first . Sekarang dh 37week .. 3hari ni kerap segugut dan sakit pinggang . Hari ke4 keluar lendir putih , tapi cair sikit saja . segugut dan pinggang sakit sngat2 .. tapi rasa sat sat saja ... Lubang punggug plk Kerap rasa menekan nekan .. Macam nak terberak . Anak aktif sgt2 tapi kadang2 mengeras

2 Balas

Saya dah 36 week pun kerap rasa macamtu , sakit kt kelengkang . Kat ari2 pun sakit ni nati rasa macam baby menolak2 je kat bawah ni ha . Nati rasa macam senggugut

Dah nak dekat dah tu sist