Panas dalam

Hi ibu² ..pgi tdi sy dh mula x sdp bdan n rasa bdan bisa² cmtu..pstu sy bnykkn rht n pns pon dh reda..ni msuk mlm tiba² bdan sakit sgt,cucuk² ,bisa² cmtu..kena trus g hosptl ke?ke mcm mna?

2 Balas

mcm sy lbih kurang mcm ni tp wktu mlm sy x tahan sgt.Terus pegi hospital swab test smua rupanye positive covid.pegi je bhgian kcemasan nnti bagithu mereka keadaan sis..

2y ago

allhamdulillah sis..dpt result hrini negative..kndngn skng ni allahamdulillah

Baik pergi hospital sis