Kerap membuang air besar

Hi ibu2, normal tak kalau ibu mengandung dlm 6bulan skrg dh masuk 7 bulan kerap membuang air besar? Tapi air besar nya tu sikit2 jer.

6 Balas

sy sdg mengalami skrg . sy pun bru msuk 7 bln jgk. hri2 pelik knpe skit perut kemain memulas tp kuar nye sikit2 je 😆😆. rse cm murung plk ..

sedang mnghadapi juga. kdng risau juga sbb kerap sgt nk mmbuang. next week appointment ingt nk tnye doktor😅

seminggu ni hadap benda yg sama jugak.. kawan ckp baby tolak usus.. 😅

Sama ehhh tapi sikit sikit je tapi rasa nk buang juga😢

Sama hehe 😁😁 yg penting kena byk minum air kosong.

sedang mengalami perkara sama skrg ni.