Kurang gerakan

Hi ibu2. Normal ke kalau dah masuk 28 week ni ada hari-hari yang baby tak gerak? Dah 2 hari tak gerak ni. Check degupan jantung baby normal. Please help

2 Balas

nurse haritu pesan, bila dah start tick gerakan baby, kalau dlm 2 jam baby lgsg tak gerak, kita dah panggil2 pun tak respond & ibu tak sedap hati terus je pegi hosp bawak buku pink. jgn tunggu sampai seharian. mcm2 boleh jd sbb benda kita tak nampak

2hari x gerak boleh pegi hospital sis weii. ptot nye half day die x gerak langsung dh kena pi hospital bila dh 28w ni.

2y ago

Misi check jantung dia cakap normal. Saya pun risau jugak😔