Teringin nak Scan Swasta

Ibu2.. nk tnya kalau scan kat swasta mahal x?? jangan kecam. sy bkan org senang.. 😥

26 Balas

mana2 klinik yg ada ultrasound boleh buat sis..skrg dh byk dh xperlu pergi hospital swasta pun..

masa saya scan haritu dkt klinik rm40 sahaja . 2D scan .. 😬 kalau scan bercolour mahal sikit lah ..

4y ago

dpat yg biasa pn shukur alhmdulillah dh.

Assalamualaikum.. Sis, boleh tak hubungi saya.. Kalau boleh awak balas nanti saya bagi nombor saya.

4y ago

waalikummusalam.. nk coll untk apa tu ye

x brape mahal sis,standard scan biasa rm40...Klu nak bt 4D n CD dlm rm100 area tempat sy...

klu dekat sonovision setiap hari khamis hanya rm28. try google search.

Saya buat scan +ubat folic asid +ubat kalsium semua tota RM 190

Yg saya punya rm60 .. kena ty klinik tu dlu sbb harga xsama

ada yg mahal ada yg murah..better tanya dulu kat kaunter klinik tu

4y ago

baik kak.. trma ksh ye.. 🤗

Area Shah Alam-Klang try Poliklinik Rimba murah2 je.

tgk klinik & jenis scan yg sis nk buat..hrga x sama