Gerak baby

Ibu2 nak tnya , sy skrg dah 28weeks dah start kira gerak baby cuma nya baby sy ni mmg sy rasa sejenis yang tak aktif siang . Dah 3hari sy start kira gerak baby , siang nak dapat 10gerakan tu lama nau , pkul 7 lebih baru ckup 10 . Tapi bila pkul 9 keatas mmg asyik gerak je . #bantusharing Memang normal ke 28weeks mcm tu ? #pleasehelp #firstmom

5 Balas

MCM Sya la jugak sis... anyone yg ad pengalaman yg sma... start MLM bru aktif sikit😅😅😅 nanti time nk tido tu aktif benar main🤰