Haid tak ada selepas bersalin.

Hi ibu² .. nak tnya .. sy brsalin anak pertama bulan 6 tp sampai sekarang tak dtg² haid lg ... Kenapa eh? Normal ke? Sebelum ni setiap bulan dtg #bantusharing #seriusnanya #firstbaby #babyfirst #mommybuntu #jangandibully

9 Balas

Normal awak. Saya pun bersalin anak pertama pada bulan 5, sampai skrg tak period lagi. Maybe sbb full bf. Nurse pulak sibuk sibuk risau sangat kita ni mengandung lagi. Kita tahu lah nak jaga diri kita ni. Rimas dengan nurse nurse bawang ni.

4y ago

makasih sis.. sy pn full bf.. mmg sis , nurse sini pn sma jg. sibuk nak kata² mengandung lg .. kita pn tahu nak jaga diri.. huhu

normal..nak2 kalau kita fully bf baby..sy dekat dua tahun baru ada period.. tu pon lepas baby dah campur susu fm & bf..

4y ago

2 tahun? wawww

awak klau full bf,mang normal,klau period xdtng.....sya dlu full bf smpai setahun xdtng period....jgn risau

4y ago

oh yaka sis? ptut laa hehhe.. sy full bf

sy pon bersalin bln 6...sy bg bby bf ngn susu formula...period ok tiap2 bulan dtg...

normal sis..sama la kita bslin bln 6 n smpai skg x period..sy bf n fm tp lbh pd bf

Normal sis, lagi2 kalau breastfeed bby,

iye dear, tu normal je.

normal je tu

Normal