Pening kepala

Hi ibu2. Nak tnya lah. Saya first mom. Alhamdulillah minggu ni masuk 7weeks. Yg dimaksdkn mabuk hamil tu mcm pening2 kepala pastu muntah ke? Saya perasan asal petang je pening kepala terus muntah... Ni pon kira mabuk ye😅 ? Sbb sepanjang hamil saya lom ada alahan. Bru rasa yg ini je🥰 nikmat waktu mengandung bkn semua rasa😍

3 Balas

Betul sis. 7weeks ni alahan makin teruk. Breast pun makin sensitif. Awk dah scan ke?

1y ago

alhamdulillah dah. semua okay