Perancang terbaik

Hi ibu2 just nak tanya yang berpengalaman , perancang mana yang terbaik ye? Kalau pil rasa mcm xboleh consistent timing makan😅 And ada tak ibu yang pakai iucd, okay ke? Should we aware dgn time subur juga? Kalau bersama suami perlu pakai protection lagi tak? And boleh lepaskan dalam ke? Maaf tanya, saya tengah fikir nak pakai yang mana,

2 Balas

Suami saya decide pakai kondom je. Makan pil, dia takut saya lupa. Pakai iucd/cucuk depo dia takut ganggu hormon saya.