Due date💕

Hi ibu² nak tanya sape yg due tahun 2022 bole kongsi?🤗 sy insyaAllah 3/4/2022..doakan moga baby saya sihat dan baik² je sbb sy pernah gugur dua kali sblum ni and sy pon doa moga bby ibu² sihat and mudah urusannya#1stimemom#ingintahu

212 Balas

amin amin ya Allah..semoga dipermudahkan wakkk..sama la kita..sy pun first baby..🥰 sy inshaa Allah 25.7.2022. ..doakan sy juga ya..semoga baby sihat walfiat dan sempurna dari segi fizikal. dan doakan sy juga semoga cepat2 sihat .sbb skg sy positif covid ..tggl 4 hari shj lg baru habis self isolation.. setakat nie alhamdulillah gejala ringan sahaja.

2y ago

moga cepat sembuh and dimudahkan ya🤗