Due date💕

Hi ibu² nak tanya sape yg due tahun 2022 bole kongsi?🤗 sy insyaAllah 3/4/2022..doakan moga baby saya sihat dan baik² je sbb sy pernah gugur dua kali sblum ni and sy pon doa moga bby ibu² sihat and mudah urusannya#1stimemom#ingintahu

212 Balas

Hai 😊 saya dah bersalin bulan 1 yang lepas sepatutnya due date 29/1/2022 disebabkan GDM kena bersalin awal , 13/1 induce belon 14/1 saya selamat melahirkan , saya pun firstime juga , semoga dipermudahkan segala urusan mommy2 yg akan bersalin 🤲🏻