Due date💕

Hi ibu² nak tanya sape yg due tahun 2022 bole kongsi?🤗 sy insyaAllah 3/4/2022..doakan moga baby saya sihat dan baik² je sbb sy pernah gugur dua kali sblum ni and sy pon doa moga bby ibu² sihat and mudah urusannya#1stimemom#ingintahu

212 Balas

hai 🥰 saya coming soon, 9/3/2022 .. rasa berdebar pun ada, persiapan pun tak get ready lagi nih 😊 tak kesah bersalin normal atau czer, sy redha asalkan baby selamat dilahirkan dan sihat waafiat 🤲🏻🥰 doakan ya ibu²

2y ago

insyaAllah semua baik²💕🥰