Due date💕

Hi ibu² nak tanya sape yg due tahun 2022 bole kongsi?🤗 sy insyaAllah 3/4/2022..doakan moga baby saya sihat dan baik² je sbb sy pernah gugur dua kali sblum ni and sy pon doa moga bby ibu² sihat and mudah urusannya#1stimemom#ingintahu

212 Balas

Hai ☺️ sy pula InsyaAllah EDD 06/06/2022 my 1st baby💕.. Semoga dipermudahkan urusan ibu² semua bersalin & diberikan kesihatan yang baik n sihat sejahtera bagi ibu² n baby.. 🥰Amin ya rabaa Al Amiin..

2y ago

sis sya edd 07/062022 my 1st baby jgkk