Due date💕

Hi ibu² nak tanya sape yg due tahun 2022 bole kongsi?🤗 sy insyaAllah 3/4/2022..doakan moga baby saya sihat dan baik² je sbb sy pernah gugur dua kali sblum ni and sy pon doa moga bby ibu² sihat and mudah urusannya#1stimemom#ingintahu

212 Balas

saya 28feb2022, in shaa Allah Lau xde masalah leh normal, janji kepala baby kt bawah dekat due, air ketuban cukup, bukaan jln cantikkkkkk. minum air kosong byk. bykkan kegel exercise, squatting and urutan perineum. btw saya 1st time pregnant and 1st baby 💕 moga semua mommy's dpt bersalin normal Dan SIHAT 💪🏻

2y ago

sy pun due date 28/2/2022 perut pun dh start mengeras kaki pun dh start rasa kebas celah kenkang pun dh mula rasa sakit