Baby melintang

Hi ibu2.. Nak tanya macammane ye nak bagi baby masuk laluan, sy dah 35w.. Doc bg mase 2minggu je lg.. kalau tetap melintang kene refer ke hospital.. ade care x ibu2.. tolongggg..

3 Balas

jgn risau , saya scan 34, 35w pun msih dlm posisi breech . Masuk 36w baby kepala dh kat bawah . Banyakka berdoa . Try malam tidur pusing kiri . Bersujud . Mandi air sejuk curah dkt bhgian perut atas . Itu ikut saya lah . Hehe . Btw saya skrg 36w2d . Masuk 38w nnti nak kena serah diri . Semoga kita semua lancar dan dipermudahkan urusan bersalin .