scan

Hi ibu2 nak tanya klau scan 19 weeks tunjuk baby girl tapi keluar baby boy ada sapa2 terjadi mcm tu?

2 Balas

ada . adik sy . mse dy mengndg ank prtama doc kata boy . brsalin kelua pmpuan . xmasal ank girl tu pragai da mcm boy sbb mak dy yakin sgt mmg dy ngndg boy .

5y ago

😨😨😨

Saya! HAHAHAHA. Tapi memang normal sis. Ini penjelasannya, semoga bermanfaat! https://my.theasianparent.com/jantina-bayi-dalam-kandungan-berubah

5y ago

Harap2 terjadi kat saya jugak.. hubby nak sgt baby boy. Hmmm