Anak sakit

ibu2 nak tanya klau baby selsema dan batuk selalu ibu2 rawat mcm mna ye? baby 2 bulan lebih

1 Balas

Sapukan minyak bwg putih kat dada n belakang baby..tapak kaki pun pastu satokin kan dia..3-4 hari da reda..saya bakar bbrapa ulas bwg putih sekali ngan kulit lepastu guna baby oil penyek2 kan bwg tu, then sapukan pada baby 2-3 kali sehari..biasa buat lps mandi pagi, ptg n malam sebelum dia tido.,alhamdulillah anak saya serasi.,