kaki bengkak

Hi ibu2 mama2 mummy2! Ade tak yang pernah bengkak kaki mse kndungan 4bulan lebih?.. normal kn?

1 Balas

Normal..akak kaki bengkak dari 4 bulan smp skrg ni dah 36w..tapi belah kiri je yg bengkaknya tak surut2.belah kanan bengkak jugak tapi kejap2 ilang..doktor ckp normal biasanya klu mcm ni bengkaknya smp bsalin

4y ago

Akak pun org ckp mcm tu jugak awal bengkak kaki..esok kena gi hpital dah doktor nak bagi date induce kena bsalin awal gdm on diet ngan ada darah tinggi😊