Assalamualaikum semua

Ibu² kalau batuk masa pregnant ni amalkan ape ye? Saya dah sebulan batuk smpai sakit dada. Ade tips tak? Terima Kasih ?

1 Balas

Sy batuk teruk time first trimester sampai makan ape pun muntah. Doc bagi ubat batuk yg sesuai utk pregnancy. Tp makan ubat batuk tu mesti akan keluar means muntah balik. Then husband sy ada beli madu dekat kedai arab. Minum madu tu campur air suam or makan mcm tu je. Alhamdullilah lps tu okay

5y ago

Boleh tahu tak sis apa nama madu tu