Minum air gula + checkup perut

Hi ibu2, esok sy akn mnum air gula.. start berpuasa jam 10 mlm ni.. sy ada bbrp soalan utk ibu2.. 1) mse puasa, xboleh ke mnum air kosong? 2) Esok jgk kne amik urine, klu x mnum air mmg ssh lh nak kluar air kencing..risau plak kne kencing kotor . 3) tips mnum air gula plain, takut muntah #SeriusTanya #firstmom #bantujawab #ingintahu #airgula

11 Balas

4/6 nie sye bru nk start minum air gula...nurse ckp dri kul 12 puasa...xboleh minum air pon