Minta Doa

Ibu² doakan bayi dalam kandungan saya sihat ya skrg baru 5w2d , semoga apa yg didoakan ibu2 diperkenankann . Nie baby second saya , anak sulung baru 1y3m . Saya harap sangat saya selamat kandungan baby nie , saya ada bnyak history keguguran . 31hb nie 7w4d nk g scan harap2 dh ada bby n heartbeat lah hendaknya , aminnn . Tqia ibu² ❣️ #MamaBakalAnakDua

1 Balas

Saya doakan semoga awak dan baby dikurniakan kesihatan, dipermudahkan segala urusan dan selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻🥰💕 #TAPsupermoms

4y ago

tq sis selalu support ❣️