Terlupa makan pil perancang

Hi ibu2 disini boleh tolong jawabkan x ? Sy sangat nervous ya. Risiko tinggi ka klu terlupa minum pil perancang sebiji & pd masa yg sama telah bersama suami. Esoknya baru perasan ttinggal pil sebiji 😭 cepat2 minum 2 biji. Ya Allah takut jg sebab anak baru 3 bulan 🥲😭

3 Balas

Klau trlupa mkn pil perancang yg kk bg..blh try g frmasi bli pil perancang postinor..tu pil perancg utk yg trbabas..pil postinor tu blh mkn slps brsama..dy akn matikn sperma..

1mo ago

ye..trlupa tu pn dlm tempoh 72jm..lbh pd tu xdpt diselmtkn..tkot trmngndung plak..hehe

1mo ago

Tqq sharee 💕♥️

sy x makan pil perancang .. alhamdulilah sy tggu 1 tahun ckp suami elak bersama .. suami fhm

3w ago

ha ah sis .. sy bersalin normal .. lepas setahun bru bersama tp lekat dln setahun 6 bulan cmtu