Trimester..

Ibu² dah trimester berapa.. Ada yg due sama dgn saya 3/6.. 🙋🙋

Trimester..
64 Balas

Alhamdulillah , sy dah 4 bulan.. In shaa Allah , dijangka bersalin 5/9/2022.. semoga dipermudahkan segalaurusan mommy-mommy semua , dari awal kehamilan hingga selamat bersalin.. Amiin..🥰

2y ago

aah due sama jgk dgn Sy haha

Alhamdulillah, upt makin terang. Kalau ikut lmp, kandungan dah 5 weeks. Doakan saya dan baby ya mommies. Moga² mommies semua pun diberikan kesihatan berpanjangan dengan babies anda. Aamiin. 😊

Saya dah nak masok 28minggu...Ya Allah berdebar jeee ni... Semoga semuanya selamat sehingga kelahiran... Saya doakan begitu kepada Mummy² semua... 🥰🥰🥰🥰

Alhamdulillah 4 bulan. 15minggu. semoga baby baik2 saja. sihat walafiat. sy bru operate apendik 2 minggu lepas🥲

sy trimester 1 doakan baby sy slmt&sht ..sblm ni pernah gugur 3x..hope kali ni baby slmt&sht..aamiin..🤲

2y ago

aamiin..moga baby sis &baby sy &baby kwn2 semua sht slmt..aamiin..tq sis😇

Sy bru 3bulan.. Due date 28/9..doa kn sy dan bby sihat smpai bersalin.. Ank sulung setelah 10 tahun mnggu.. ❤️

Syukur 😇 kndungan dh masuk 2nd trismeter❤️ semoga baby sntiasa sihat dan mbesar dgn baik🙏😇👶💕

3rd trimester... 28/3 weeks... due 26.5... semoga segalanya di permudahkan.. mummy n baby sihat² sahaja...

sy due 17hb 6, tp sbb gdm xbole lebih 38 minggu.. mungkin hujung bulan 5 @ awal bulan 6 da bersalin..

20w 3d hehe pejam celik je dah berganti bulan berganti weeks. Taksabarr nak tggu baby first🤍🤍