Rambut gugur lepas bersalin

Ibu2 buat apa dan guna syampu apa?#pleasehelp #firstmom #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

Normal rambut gugur slps 3 ke 4 bulan bersalin sbb hormon estrogen berkurangan. Potong rambut pendek supaya tak stress nampak rambut gugur banyak. Pilih syampu dan conditioner sesuai. Brand Follow Me Tea Tree Anti Fall sesuai dgn saya. 3 bulan lepas guna anak rambut tumbuh melebat, cuma rambut tak sekata panjang tu normal

2y ago

tqqqq..now anak dah masuk 3 bulan rambut gugur terukkk..serabut tengok rambut sendiri gugur..tqq..