Ubat Herbal

Hi ibu2 , boleh ber Tanya makanan begini yang hamil boleh amalkan tak? Saya kurang Tau samada ibu hamil boleh makan atau tidak

Ubat Herbal
1 Balas

Saya kurang pasti tapi macam kurang sesuai sebab ada gula. Kalau nak minum air macam ni boleh. Terus je letak madu, lemon/perahan air lemon, halia yg ditumbuk dalam air panas tanpa gula. Tu lebih elok

2y ago

myb nk kurang kn lg masam lemon 3 biji tu..klau madu tu letak siket la.klau madu dh bnyk rse baru xperlu sugar