perancang keluarga

Ibu2 blh x suggest perancang kluarga mna yg ibu2 pilih & lbih slmat utk kita & bby ? Mohon share experience ibu2 semua ,?

22 Balas

Sy rancang sendiri dr awal kahwin sampai skrg dh nak masuk anak ke tiga skrg..

Rancang sendiri..kena ad persetujuan dua belah pihak suami dan isteri

Rancang sndri....tp kena btol2 kira n suami kena setuju

Implanon pon boleh tp beseny sng ambil kt swasta, thn 3-5thun

Sy pnh ambik depo, tp berat bdn naik mendadak kot...seramm

5y ago

Dr 46kg ke 60kg...tp skrg dh stop...

rancang sendiri. suami perlu bg kerjasama

rancang sendiri better sis

Sy pasang iucd sis. 😄

5y ago

Dh nk msuk 1 year. Sy psang dkt kk free jer sis. Sy lpas b’salin x prnh dtg period pn, lpas2 ank setahun sy pasang iud.

Suntikan @ mkn pil sis..

5y ago

Ade perubahan hormon x lpas inject or mkn pil tu?

rancang sdri.

5y ago

Nak rancang sndri juga tp skrg tgh mnyusu mst period pn lambat dtg. Confirm xtenteram bla period pn xdtg. Risau plk asyik bli preggy test je kang nanti hahaha. Pkai condom pn msti tfikir condom plk bocor 🤣