Batuk selsema gatal tekak

Baby 11 bulan selalu selsema batuk kahak sekarang gatal tekak kesian pula tengah sedap tido tiba2 batuk smpay nangis. Dh cuba minyak bwang putihh, balm.#firstmom #firstbaby

2 Balas

Hai 🙋🏻‍♀️ boleh cuba mamz oil , sgt berkesan utk bayi .Bayi saya 5bulan pun batuk ,selesma dan ada kahak .Alhamdulillah 2 hari pengunaan mamz oil bayi muntah kahak dan sihat spt biasa 🤗Dgn izin Allah 🤲🏻

Saya banyak buat percussion je. Every 3 hours kasi kahak tu cair. Pastu kasi makan sup singo pear