Tiada selera makan 2 trimester

Ibu2 ada x yg xde selera mkn 2 trimester ni.. Skrg xboleh nk mkn nsi sngt.. Mcm nk muntah.. Awal trimester boleh sikit2.. Skrg susah sngt nk mkn nsi.. Sy mkn roti bihun goreng, air ksong je.. Mcm mana nak buat ea.. Risau la #bantusharing #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

saya. tkleh telan nasi auto muntah berat pun turun. Tapi makan mcm spghti, mee mcm tu. nanti lepas habis fasa alahan tu okay la. biasa dalam smnggu lebih je.

3y ago

hb low try makan ubat lipofer and minum air jus oren. sama dgn saya hb low, berat turun. tp nasib berat bby okay je.