Gdm pregnant 4 months

Ibu2 ada tak yang sangkut gdm ? Ada tips tak ? Gdm tu boleh hilang ke ? .. baby first.. fikir macam2 dah 🥹

1 Balas

hai sis.. sy pon sgkut gdm.. stakat ni yg sy thu kena kawal pemakanan lah.. sbb klu bacaan tggi dr ak on ubat or on insulin.. tp sy mkn je smua cuma jga bila nk cek bsp je.. sbb pgalaman kakak sy sbelum ni dia sgkut gdm n smua mnde dia xmkn last2 sekali bby kecik pulak.. so nasihat sy mkn berpada2..