Skincare apa yang sesuai?

Ibu2 ada tak masalah kulit, sejak pregnant ni risau nak pakai skincare apa. Ada suggestion tak skincare apa yg selamat?

1 Balas

sy tak pakai apa2 skincare sepanjang 2 kali pregnancy. awl2 muka breakout teruk, masuk 2nd trimester muka elok sndri smpai lps bsalin..habis pantang baru pamper diri. klu nk try juga, cari plant based.

2mo ago

ohh yeke, saya baru nk masuk trim 2. risau breakout makin teruk , btw thank you awak