baby name

Hi ibu sume . Blh x bg nma baby grl@boy bermula dr huruf A&F ?.. Nma ank 1st dlu alifa faiha . Blh x bg nma yg dekat² dgn nma ank yg pertama . Hehehe . Tq ?!

21 Balas

kalau nak kekalkan i dan l dan faiha tu oun sedap juga.. maybe: ainul faiha aidil faiha or boleh guna consonants lain mcm: amira faiha aakif faiha my2cents. apa lun better afted searching for names tnye ustaz ok x nama tu sesuai atau berat atau mcm mn. azmir faiha

5y ago

Amanda Faiha Aminul Furqan Ayesha Tihani (haha xberkaitan)

Airyna farisha Afiq farhan Afiqah farisha Airil fikri Ameena farihah Aiman fahim

5y ago

😂😉✌

Anis farihah Aulia farhah Amsyar farizul Amirul fikry

Aqil Farhan Aaulia Farhana

5y ago

Eyhh same baby sye nnty Aqif Fahmi 😅😅

Nama ank sy Afif Fahim..

Alfian fiddy -boy Aliqa fiqha-girl

Afira farisha Afiq fareez

adam faiq. afiq firash

Alif Farhan Aira Fariha

Husb name Akmal Faiz 😁