keputihan banyak

hi ibu smua.. saya bersalin bulan 2 haritu.. then sejak saya bersalin yg kedua ni kencing saya sangat kuning .. kata kawan saya itu kencing kotor.. lepastu keputihan saya jadi sangat banyak 😔dh makan yogurt dh xde pakai pencuci pun tetap banyak🥲.. itu smua punca dari kencing kotor tu ke? saya tiap waktu mmg minum air masak je xmnum manis pula

2 Balas

Hai. Pengalaman saya masa kena kencing kotor masa hamil selalu nya sakit pinggang, urine pun keruh dari selalu, kadang demam berlarutan. Cuba mommy minum air barli tanpa gula (rebus barli sendiri)

2y ago

sy dh bersalin.. and ye mse preg mmg pena kena kencing kotor tp skjp je ..

Ada ambil apa apa supplement ? Jamu ke ?