Ibu ada gunakan bantal pada bayi ke?

Hi ibu semua👋🥰 Mesti ramai ibu yang masih lagi tertanya-tanya bagus atau tidak penggunaan bantal kepada bayi terutamanya bayi yang baru lahir. Ini beberapa risiko yang ibu perlu ambil tahu sebelum gunakan bantal kepada bayi anda!

Ibu ada gunakan bantal pada bayi ke?
17 Balas

sy x guna bntal untuk ank sy.... dr bby smpi la dia bsr... last skg dia pndai ambik sendiri baru dia guna..

Saya ada guna dan beli. Tapi bantal yg ada lekuk untuk kepala baby. Tapi sekarang, lama tak guna. 🤗

anak saya masa kecik jah guna bantal ,lonie xguna dah, dia xnak tdo ats bantal .. huhuhu

X pakai bantal..skg da 4bulan baby flat head.. can use dimple pillow by this age?

saya guna bantallah bentuk kepala baby saya lain. Tp now dah better

time baby je guna, sekarang Tak guna 😂 sbb dia kuat berpeluh

Baby tak suka pakai bantal, dia nak bantal peluk je haha

Xguna bantal..bby pn selesa tdo tnpa bantal

Bantal yang berlekuk di tengah tu boleh guna ke?

4y ago

Ok terima kasih info

Lepas tu kepala bby letak ats tilam ja ka