SUSU PERCUMA* UNTUK ANDA! 🤰🏻

Hi ibu semua! 🥰 Tengok ni! Kami ada SAMPEL PERCUMA*! Senang sahaja. Isi borang di link bawah ini dan anda boleh terus dapatkannya. Mudah bukan? Jadi, tunggu apa lagi?! 🤩 Tebus sampel percuma* anda sekarang! https://forms.gle/o9yBJcjhBRDi8wq48

SUSU PERCUMA* UNTUK ANDA! 🤰🏻
105 Balas

L p p kno🇦🇬🇦🇬🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇷🇦🇽🇦🇽🇦🇽🇦🇷🇦🇽🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿

sy dpt susu ni 1 kotak besar..(ambik dr klinik dr pakar puan sy)tp langsung x ngam..asyik muntah je..hahahahah..last2 sedekah kt org lain.

Alhamdulillah saya dah dpt sampel percuma 2 bln lepas.. perisa coklat sedap.. vanila tekak rasa loya..

Dah apply. Tapi asyik call je cakap pasal promo. Sampai ke sudah tak sampai pun sample dia 🙄

Bagus dan sedap rasa nya sejak amal kan nie bacaan hb air kncg pun ok

Bissmillah semoga dapat susu percuma Enfamama Done .

done..tak sabar nak cuba sample mana tahu sedap 🤗

Perak tak boleh isi ke? Tak ada option utk negeri perak.

4y ago

Perak dikecualikan ke 😅

🥰😍🥰😍🥰😍🥰👍👍👍👍👍

Done... semoga ada rezeki ibu mengandung 😊