perancang👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼

ibu nak tya yg ada pengalaman guna depo??selepas guna depo bila haid korang normal??saya baru besalin bulan 9/2021 anak dh masuk 2bulan haid blm normal lg sbb ank first bulan ke2 dah normal haid masa anak first xda ambil apa perancang pun...#ingintahu #seriusnanya

perancang👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼👶🏼
1 Balas

hai mommy. hm. apa yang saya boleh share sejak first cucuk depo 8/21 saya masih belum datang haid. mula mula ada keluar kotoran macam hari ke 5-6 macam tu dan lepas rujuk dengan nurse,maybe tu baki darah nifas. so sampai sekarang baby dah 6 bulan belum datang haid lagi.