Lebihan isi di luar dubur

hi ibu nak tanya, saya sebelum ni takde pape.. Tapi masuk 3rd saya kerap cirit.. skg dh 35 weeks saya perasan bila basuh dekat luar dubur tu sebelah kanan macam ada isi lebih..tapi tak sakit pape pun..anyone pernah terjadi tak ? kena maklumkan dekat nurse ke

5 Balas

Ni mcm sy, tu buasir.. sy pn situasi mcmni.. cpt2 bgitau nurse kk sy, dan nurse kk ckp g klinik cepat2.. doktor cek dan bgi ubat sapu dan ubat telan.. lepas seminggu Alhamdulillah kecut..