Tidur pagi

ibu mngndung bleh tak tidur pagi ? sy 28 minggu slalu sgt mengantuk pada waktu pagi walaupun malam dah cukup tdur , ad org cakap tkboleh tidur pagi sbb nanti susah beranak btul ke ? #bantujawab #firstmom

15 Balas

boleh je sis.sy tdo je lps husband n ank g sekolah..klau x tdo lg penat bdn rasanya..sbb mlm kita x lena sngt nak tdo.baby aktif.

ngantuk tdo.. tahan ii tdo boleh sakit kepala tau.. nanti lemau badan.. badan kita.. kita yg rasa. ❤️

tido je puas² sblm bby lahir klau bby dah lahir kita dah x cukup tido asik nak jaga bby

mengarut je to. Normal Kalo ibu prengnant kuat tdo. Sy dulu pun mcm to.

Boleh je..