Ibu mengandung boleh ke minum soya

Hi. Ibu mngandung boleh ke minum soya? Ada yang cakap bagus ada yg ckp tak. Sbanrnya bagus ke tk ye? confius la ... Ada tak kt sni yg pnglmn masa mengadung selalu/suka minum soya? Bby keluar ok tk ? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu

27 Balas

ikut tuan badan , cousin sy minum soya tkde pape blh je minum , smpai part sy pulak minum ada spotting , bila hari lain minum kluar lg sikit spotting risau then prgi check hosp tp tkde pape check bukaan mmg tk bukak jd mmg mslh sy tkleh minum soya smpai skrng dh tk brani nk minum soya , kndungan skrng dh msuk 23w , org lain elok makan laksa smpai turn saya tkleh mkn wlaupun hirup kuah sesudu mmg akn kluar spotting sikit 🙄 sabo jela , mmg tk brani nk sentuh laksa dgn soya